Meram Süt Üreticileri 4 Dönemdir 'Aynı Başkanla Yola Devam' Dedi

Meram Süt Üreticileri 4 Dönemdir 'Aynı Başkanla Yola Devam' Dedi
Meram Süt Üreticileri Birliği Başkanlığı için iki adayın yarıştığı seçimlerde mevcut başkan Hasan İşler, 4’üncü döneminde de yeniden kazandı.

Meram Süt Üreticileri Birliği Başkanlığı için iki adayın yarıştığı seçimlerde mevcut başkan Hasan İşler, 4’üncü döneminde de yeniden kazandı.

Meram Süt Üreticileri Birliği’nde geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da Başkanlık için iki aday yarıştı. Mevcut Başkan Hasan İşler, rakibinden iki kat daha fazla oy alarak 840 oyla yeniden başkan seçildi.

Meram Süt Üreticileri Birliği Başkanlığı’na 4 dönemdir seçilen Hasan İşler, bugüne kadar olduğunu gibi bundan sonra da üyelerinin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

İşler, “Türkiye de birlikler arasında en geride aldığım Meram Süt Üreticileri Birliği’ni hizmet ve maddi açıdan Türkiye’de en üst sıralara getirdik. Bu da gösteriyor ki, Meram’da üyelerimiz bize destek için yüksek bir katılımla oy vererek destek olmuşlardır. Hedefimiz, Meram’da hayvancılığı büyüterek, devletimizin dışarıdan ithalatını bitirmek, tarıma destek vermek, üyelerimize daha kaliteli ırkları suni tohumlama yöntemi ile süt verimliliğini artırarak daha kazançlı duruma getirmek” dedi.

Hayvancılık ve tarımdaki uygulanan politikaları eleştiren İşler, süt üretim kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Birliğimiz kent merkezinde birinci sırada yer alıyor. 15 süt toplama merkezimiz de Karatay, Selçuklu, Seydişehir, Çumra’ da, Beyşehir de birer adet olmak üzere toplam da 20 süt toplama merkezi ile süt kalitesini artırarak insan sağlığına önem vermekteyiz.”

Süt Üreticileri Birliği Başkanlığı’nın yanı sıra yeni dönemde Cumhur ittifakı’ndan Meram Belediyesi Meclis üyesi adayı olduğunu dile getiren İşler, “Meclise girdiğim takdirde Meram Süt Üreticilerinin yerel de daha kaliteli hizmetleri alması noktasında önemli gayretlerim olacak. İlk olarak Meram’a Süt İşleme Tesisi kurulması, bunun yanında arpa, mısır kırma, plake yapma tesisi kurulması noktasında girişimlerim olacak” diye konuştu. Aynı zamanda Meram’ın her bölgesinde kar amacı gütmeden yem satışı yapmak için çaba sarf edeceğini söyleyen İşler, “Buradan bütün Meramlı üreticilerimizi ve hemşehrilerimin 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerinde üreticinin yanında olmasını arzu ediyor ve desteklerini bekliyorum” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.