Meram Yaz Spor Okulları’nda Renkli Final

Meram Yaz Spor Okulları’nda Renkli Final
Meram Yaz Spor Okulları renkli bir organizasyonla final yaparken yaz spor okulu öğrencileri, aileleriyle birlikte Dutlu Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen programda doyasıya eğlendi. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Çocuklarımız bizim kıymetlilerimiz. Onlar için ne yapsak azdır” dedi.

28 Haziran’da başlayan 2022 Meram Yaz Spor Okulları düzenlenen törenle son buldu. Dutlu Millet Bahçesinde gerçekleştirilen organizasyona AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Nail Kavruk, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdaışık, Konya İl Gençlik ve Spor Müdür Vekili Bilal Yavaş, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Demir, Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Taşdemir, Meram Belediyesi Meclis Üyeleri, teşkilat mensupları, muhtarlar, yaz spor okulu öğrencileri, veliler ve eğitmenler katıldı.

Çocuklar ve Aileleri Gece Boyunca Doyasıya Eğlendi

Kapanış programına katılan yaklaşık çocuklar şişme oyun grubu oyunlarından palyaço gösterilerine, akıl zeka oyunlarından konserlere, spor gösterilerinden dans gösterilerine kadar unutulmaz bir gece yaşadı. Çocuklar kendileri için hazırlanan stantlarda gönüllerince eğlenirken spor okulu öğrencilerinin hazırladığı gösteriler beğeniyle takip edildi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, tören öncesinde çocukların eğlencelerine ortak oldu. Çocukların akıl zeka oyunları ile balık tutma, halka atma, denge oyunu ve wooden bowling gibi oyunlarına eşlik eden Başkan Mustafa Kavuş, törene katılan ailelerle de sohbet etti. Çocukların fotoğraf çekme isteklerini de geri çevirmeyen Başkan Kavuş, dondurma, kek ve meyve suyu ikramında da bulundu. Başkan Kavuş, törende yaptığı konuşmada da sevinçleriyle, tatlı yorgunluklarıyla, eşsiz eğlencesiyle, spor dolu günleriyle hep birlikte bir Yaz Spor Okulu’nun daha sonuna geldiklerini hatırlatarak, her ‘Meram Yaz Spor Okulu’nun kendileri için ayrı bir anlamı, ayrı bir heyecanı ve ayrı bir güzelliği olduğunu ifade etti.

“Çocuklarımız Bu Okul Sayesinde Kendi Başarı Hikayelerini Yazmaya Başlamıştır”

“Çocuklarımız gibi Yaz Spor Okulumuz da her yıl biraz daha büyüyor, her yıl kendini yeniliyor, geliştiriyor” diye konuşan Başkan Mustafa Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Her yıl yeni simalar ekleniyor, yeni çocuklar, gençler ve yeni ebeveynlerle de tanışıyoruz. Ve her yaz spor okulumuz çocuklarımızın dimağlarında yeni hatıralar, yeni mutluluklar bırakıyor. Okulumuza katılan tüm çocuklarımızla gurur duyuyorum. Çünkü çocuklarımız, sağlıklı birer birey olarak yetişebilmek için yaz tatilini spor yaparak geçirmeyi tercih ettiler. Diğer taraftan buraya gelerek kendi başarı hikayelerini de yazmaya başladılar. Hayallerini gerçekleştirmek için fedakarlık gösterdiler. Onların, başarıları da, başarı için gösterdikleri çalışkanlıkta bizlerin en büyük gurur kaynağıdır. Çocuklarımız bizim kıymetlilerimiz. Onlar için ne yapsak azdır. Gelecek yaz döneminde görüşmek üzere”

Konuşmaların ardından protokol üyeleri, okullarda başarı gösteren öğrencilere madalya verdi. Tören dans gösterileri ve Hatice Sezen Medine konseri ile son buldu.  

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.