Meslekte 25 ve 40’ıncı Yılını Dolduran Mühendisler Unutulmadı!

Meslekte 25 ve 40’ıncı Yılını Dolduran Mühendisler Unutulmadı!
Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Konya Şubesi tarafından meslekte 25 ve 40. yılını dolduran mühendislere plaket takdim edildi.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Konya Şubesi tarafından meslekte 25 ve 40. yılını dolduran mühendislere plaket takdim edildi.

Konya’da bir Sosyal Tesis de düzenlenen programa Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Süleyman Erden Şireci, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Köklü, İYİ Parti Konya İl Başkanı Av. Gökhan Tozoğlu, DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir ile çok sayıda Harita ve Kadastro Mühendisi katıldı. 

 

‘Mesleğimiz Ve Meslektaşlarımız İçin Çalışıyoruz’

 

Başkan Süleyman Erden Şireci, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Konya Şubesi olarak meslektaşları için çalıştıklarını ifade ederek, “Şube olarak meslek ve meslektaşlarımızın yaşadıkları sorunları çözmek için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Üyelerimizin sorunlarının kaynaklarını ve çözüm yollarını üyelerimizle birlikte ele alarak çözüme kavuşturulması için var gücümüz ile gayret ediyoruz. Meslek alanımızda ekonomik krizin yarattığı işsizlik, çalışan üyelerimizin çalışma koşullarının iyileştirilmesi, üniversitelerde verilen eğitimin günün koşullarının ihtiyacını karşılaması, bölümlerdeki öğrenci yığılmalarının önlenmesi konusunda da çalışma yaparak mesleğimizi hak ettiği değere yeniden kavuşması için gayret edeceğiz. Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi sebebiyle kıymetli üyelerimizle uzun süredir bir araya gelemedik. Harita ve Kadastro Mühendisliği mesleğinde 25 ve 40.yılını doldurarak plaket alan tüm meslektaşlarımıza bundan sonraki yaşamlarında aileleri ve sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından mesleğinde 25 ve 40 yılını dolduran Harita ve Kadastro Mühendislerine plaket takdim edilirken program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.