MHP Konya’da Vatandaşlara Aşure Dağıttı

MHP Konya’da Vatandaşlara Aşure Dağıttı
Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanlığı, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure dağıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanlığı, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure dağıttı.

Zafer Meydanı’nda dua edilmesiyle başlayan etkinliğe, MHP Konya Milletvekili Esin Kara, İl Başkanı Remzi Karaarslan,İl Yönetim Kurulu üyeleri, MHP MYK üyeleri, Ülkü Ocakları Konya İl Başkanı Yusuf Kasım Akta, MHP İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve STK Temsilcileri katıldı.

Aşure kazanının başına geçen MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, yaptığı konuşmada, “Muharrem ayı zihin ve gönül dünyasında çok ama çok önemli yeri olan bir aydır. Dayanışmanın, kaynaşmanın, paylaşmanın, birlik ve beraberliğe hasret olduğumuz şu günlerde aşure günü etkinliğinde bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilimize, MYK üyelerimize, Ülkü Ocakları Konya İl Başkanımıza, MHP İlçe Başkanlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, STK Temsilcilerimize , bu etkinliğin yapılmasında emeği geçen Yönetim kurulumuza ve etkinliğimize katılan tüm Konyalılara çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra MHP Konya Milletvekili Esin Kara ve İl Başkanı Remzi Karaarslan vatandaşlara aşure ikram etti.

Konyalıların yoğun ilgi gösterdiği aşure etkinliği, MHP Milletvekili Esin Kara ve İl Başkanı Remzi Karaarslan’la vatandaşların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

 

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.