Muhsin Yazıcıoğlu Aşevi’nden Depremzedelere 3 Öğün Sıcak Yemek

Muhsin Yazıcıoğlu Aşevi’nden Depremzedelere 3 Öğün Sıcak Yemek
Büyük Birlik Partisi (BBP) Çumra İlçe Başkanlığı Hatay Kırkhan Gazi Mahallesi’nde Muhsin Yazıcıoğlu Aşevi ile depremzedelere günde 3 öğün yemek ikramında bulunuyor.

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde, siyasi partilerin yanı sıra çok sayıda vakıf ve derneğin de aralarında bulunduğu sivil toplum kuruluşları afetzedelere destek için çalışıyor. Bu kapsamda Büyük Birlik Partisi (BBP) Çumra İlçe Başkanlığı Hatay Kırkhan Gazi Mahallesi’nde Muhsin Yazıcıoğlu Aşevi ile depremzedelere günde 3 öğün yemek ikramında bulunuyor. 

BBP Çumra İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Çumralı hemşerilerimizin desteği ile 9 Şubat 2023 tarihinde kurduğumuz Muhsin Yazıcıoğlu Aşevimiz faaliyetine devam etmektedir. İmkânlarımız dahilinde ortalama günlük 1.500 kişilik sabah öğle ve akşam yemeği yapıyoruz. Aynı zamanda gelen erzak ve kıyafet yardımlarının dağıtımını sağlıyoruz. Bölgede Kızılay ve AFAD ile görüşmeler yapıyoruz. İhtiyaca göre 20 gün daha aşevimizin faaliyetini devam ettirmeyi planlıyoruz. Destek olan tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Allah yardımlarınızı kabul eylesin. Devletimiz ve milletimiz var olsun.  Deprem bölgesi ziyaretinde aşevimizi ziyaret ederek bizlere moral ve destek veren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ye, BBP Konya İl Başkanı Osman Seçgin’e ve BBP heyetine teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.