“NE MUTLU ECDADIMIZ BİZE BÖYLE BİR MİRAS BIRAKMIŞ”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Kalehan-Ecdat Bahçesi’nde Karatay, Selçuklu ve Meram ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi.

Başkan Akyürek, “Ne mutlu ecdadımız bize böyle bir miras bırakmış. Bize düşen de ihlasla, samimiyetle Konya’nın o temiz imajına zarar vermeden çalışmak. Yapabildiklerimiz olur yapamadıklarımız olur ama duruşumuzu, bin yıldır bize temayüz eden güzellikleri sokağımızla, caddemizle, mahallemizle yaşatmaya devam edelim” dedi.

“Niyetimiz hizmet”

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Ecdat Bahçesi-Kalehan’ın farklı mimarisiyle bölgenin ihtiyacını karşılayacak güzel bir eser olduğunu söyledi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesinin büyük gayretleriyle yaptığı Ecdat Bahçesi’nin Konya’ya değer katan bir eser olduğunu söyledi.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Birlik ve bütünlük göstererek Konya’da çok daha büyük hizmetlere imza atacağız” dedi.

 

#EcdatBahçesi #Kalehan #Konya #Büyükşehir #Belediyesi #Selçuklu #Karatay #Meram #AKParti #İlBaşkanı #HasanAngı #TahirAkyürek #UğurİbrahimAltay #FatmaToru #muhtarlar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.