Özer: “Milletin Hem Ekranında Hem Gönlündeyiz”

Özer: “Milletin Hem Ekranında Hem Gönlündeyiz”
Kontv kuruluşunun 32. yılını kutluyor. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, Kontv’nin gücünü milletten aldığını belirterek, “Reyting için yayın yapanlar tarihin tozlu raflarında dahi kendilerine yer bulamazken biz milletin hem ekranında hem gönlündeyiz”dedi

Konya merkezli yayın yapan Kontv kuruluşunun 32. yılını kutluyor. Kontv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, Kontv’nin gücünü milletten aldığını ifade ederek, “Reyting için yayın yapanlar tarihin tozlu raflarında dahi kendilerine yer bulamazken biz milletin hem ekranında hem gönlündeyiz” dedi.

Kontv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, Kontv’nin en güvenilir TV izlenirlik ölçümlemelerinde Türkiye’nin en çok izlenen kanalları arasında yer aldığını belirterek, 32. kuruluş yılında daha güçlü ve daha izlenir olduğunu söyledi. Gelişmelerin Kontv’yi haklı çıkardığını anlatan Özer, “Biz hiçbir zaman reytingi ön plana alan bir yayın politikası gütmedik. ‘Bizim görevimiz açıkça duyurmaktır’ ilahi kelamını kendimize rehber edinerek hak ve hakikati duyurmaya çalıştık. Reyting için yayın yapanlar tarihin tozlu raflarında dahi kendilerine yer bulamazken biz milletin hem ekranında hem gönlündeyiz” diye konuştu.

Halkın olanı halka sunduklarını ifade eden Anmeg Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Özer, “Türkiye’nin ilk medya vakfı olan Anmeg Vakfını kurduk ve Kontv başta olmak üzere tüm grup medya organlarını bu vakfın çatısına aldık. Böylece Kontv gerçek manada milletin kanalı oldu” açıklamasında bulundu.

Tatlısu: “Kontv, Konya Merkezli Dünya Markası”

Kontv Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Tatlısu ise 32. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Kontv’nin Konya merkezli bir dünya markası olduğuna değindi. Tatlısu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türkçe konuşulan tüm coğrafyalarda insanların Kontv’yi kumandaların ilk sıralarına koyduklarını görmekteyiz. Balkanlardan Orta Asya’ya, Kırım’dan Kuzey Afrika’ya kadarki tüm gönül coğrafyasında Kontv bilinmekte, Kontv izlenmektedir. Bu bizi sevindirmekte, onurlandırmaktadır. Kontv, ülke bekasının olmazsa olmaz frekansıdır. Kontv milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır. Kontv milletin aynası, milletin özüdür. Nice 32 yıllarda yine aynı misyonla yayınlar yapmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, bize her daim desteklerini esirgemeyen izleyicilerimize teşekkür ediyoruz.”

Türkiye’nin İlk ve Tek Vakıf Televizyonu Olma Özelliğine Sahip

10 Haziran 1992’de yayın başlayan Kontv, önce karasal yayınla Konya’ya ardından karasal vericilerle bölge illerine ulaştı. 2004 yılında uydu yayına başlayan ve Anmeg Vakfı çatısı altında yayın yapan Kontv, Türkiye’nin ilk ve tek vakıf televizyonu olma özelliğine sahip.

Haber Kent olarak Kontv’nin 32. kuruluş yıldönümünü kutluyor, yayın hayatında başarılarının devamını diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.