Pelvan: ‘Büyük Bir Coşku ve Sevinçle Kutlayacağız’

Pelvan: ‘Büyük Bir Coşku ve Sevinçle Kutlayacağız’
Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan, “Cumhuriyet'imizin ilanının 100. yıl dönümünü büyük bir coşku ve sevinçle kutlayacağız” dedi.

Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan, “Cumhuriyet'imizin ilanının 100. yıl dönümünü büyük bir coşku ve sevinçle kutlayacağız” dedi.

Pelvan başkanlığında, Yunak Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda, ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri’ koordinasyon toplantısı ilgili kurum amirlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 29 Ekim gününde yapılacak anma törenleri ve diğer faaliyetlerin programı belirlendi.

Kaymakam Özgür Pelvan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonunda belirtilen hedefler ışığında her biri ayrı ayrı olmak üzere ilçe merkezi ve taşra mahallelerimizde 100 etkinlik gerçekleştireceğiz. Sosyal, kültürel, sanatsal, sportif, bilimsel, akademik ve sosyal sorumluluk projeleriyle dolu dolu etkinliklerimizin toplumumuza katkıda bulunacağı ve ilçemizdeki tüm öğretmen öğrenci, veli ve yerel halkın ortak bir paydada buluşturulacağı bu proje ile Cumhuriyet'imizin ilanının 100. yıl dönümünü büyük bir coşku ve sevinçle kutlayacağız” diye konuştu.

Toplantıda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı kapsamında Yunak’ta yapılacak etkinlikler görüşülerek, gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması ve uygulanması, kutlamalarla ilgili kurumlararası koordinasyonun sağlanması hususlarında kararlar alındı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.