Polis Kovalamacasından Kurtulmak İçin Aracını Öyle Bir Yere Sürdü ki!

Polis Kovalamacasından Kurtulmak İçin Aracını Öyle Bir Yere Sürdü ki!
Konya’da polisin ‘dur’ ihtarına uymayan ve kaçmaya başlayan araç, kovalamacadan kurtulmak için tramvay yoluna girdi. Aracın lastiklerinin patlamasıyla kovalamaca sona erdi. Aracın içinden 1 göçmen kaçakçısı ile 3 düzensiz göçmen çıktı.

Konya’da gece saatlerinde polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayan ve kaçmaya başlayan araçla polisler arasında kovalamaca yaşandı. Kaçmak için tramvay yoluna giren aracın lastiklerinin patlamasıyla kovalamaca sona erdi. Aracın içinden 1 göçmen kaçakçısı ile 3 düzensiz göçmen çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, bir aracı Konya’ya giriş çıkış yoğunluğundan şüphelenerek takibe aldı. Yeni İstanbul Caddesi üzerinde kurulan uygulama noktasında ‘dur’ ihtarında bulunulan araç kaçmaya başladı.

Polislerden kaçmak için Binkonutlar tramvay durağına giren aracın lastiklerinin raylara sıkışarak patlaması üzerine şüpheliler yaya olarak kaçmaya başladı. Takibi sürdüren ekipler kısa süre sonra şüphelileri tramvay durağının yakınlarında yakaladı ve gözaltına aldı.

Araç içerisinde ülkeye giriş yasağı olan ve göçmen kaçakçılığı yapan bir kişi ile düzensiz göçmen olduğu belirlenen 3 kişi tespit edildi. 3 düzensiz göçmen sınır dışı edilmek üzere Konya İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edilirken, göçmen kaçakçılığı suçundan hakkında işlem başlatılan araç sürücüsü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca 48 bin 345 TL cezai işlem uygulanırken araç 60 gün süreyle trafikten men edildi.

12subt-polis-kovalamaca2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.