Polis Şüphelendi Zehir Taciri Kıskıvrak Yakalandı

Polis Şüphelendi Zehir Taciri Kıskıvrak Yakalandı
Kadınhanı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri devriye görevini ifa ettiği sırada yol kenarında bekleyen bir araçtan şüphelenerek aracın önünü kesti. Araçta ve üzerinde arama yapılan uyuşturucu ele geçirilirken zehir taciri gözaltına alındı.

Kadınhanı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri devriye görevini ifa ettiği sırada Aladağ Mahallesi’nde yol kenarında bekleyen bir araçtan şüphelenerek aracın önünü kesti. Araçta ve üzerinde arama yapılan uyuşturucu ele geçirilirken zehir taciri gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kadınhanı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri devriye görevini ifa ettiği sırada Aladağ Mahallesi’nde yol kenarında bekleyen bir araçtan şüphelenerek aracın önünü kesti.

Araçta ve şüpheli Seyit E.'nin üzerinde yapılan aramada paketlenmiş satışa hazır halde 25 gram eroin maddesi ve bir miktar paketlenmiş metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Kadınhanı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Seyit E., Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.