Polisten Kaçıyordu Yatağın Altında Çıktı!

Polisten Kaçıyordu Yatağın Altında Çıktı!
Konya’da hırsızlık, hakaret ve hükümlü veya tutuklunun kaçması suçlarından dört ayrı dosyası bulunan ve kesinleşmiş 26 yıl hapis cezası olan şahıs, polisin yaptığı aramada, yatağın alt kısmındaki sunta ile kapalı bölümde saklanırken yakalandı.

Konya’da hırsızlık, hakaret ve hükümlü veya tutuklunun kaçması suçlarından dört ayrı dosyası bulunan ve kesinleşmiş 26 yıl hapis cezası olan şahıs, polisin yaptığı aramada yatağın alt kısmındaki sunta ile kapalı bölümde saklanırken yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekileri, hırsızlık, hakaret ve hükümlü veya tutuklunun kaçması suçların dört ayrı dosyası olan ve kesinleşmiş 26 yıl hapis cezası bulunan şahısla ilgili çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde şahsın saklandığı adres tespit edildi.

Şahsın saklandığı eve girerek arama yapan Aranan Şahıslar Büro Amirliği Ekipleri şahsı, yatağın alt kısmındaki sunta ile kapalı bölümde saklanırken buldu.

Gözaltına alınan ve 26 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.