Şanlı Bayrağımız Konya’dan Çanakkale’ye Uğurlandı

Şanlı Bayrağımız Konya’dan Çanakkale’ye Uğurlandı
Şanlı Türk Bayrağımız “Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak Etkinliği” Kapsamında Çanakkale’ye Uğurlandı

Şanlı Türk Bayrağımız “Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak Etkinliği” Kapsamında Çanakkale’ye Uğurlandı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından "Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak Etkinliği” çerçevesinde bayrak teslim töreni yapıldı.

Konya Valiliğinde Vali Vahdettin Özkan’ın katılımıyla düzenlenen törende Karaman’dan İlimize gelen Şanlı Bayrağımız, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı kuruluşlarında kalan gençlerimiz Esma Hatun Eser tarafından temsilcimiz Ezgi Ünüvar’a teslim edildi.

 Bayrak teslim töreniyle ilgili konuşan Vali Özkan, “Çanakkale Zaferinin 106. Yıl dönümü vesilesiyle bütün şehitlerimizi saygıyla anıyoruz, manevi huzurlarında tanzimle eğiliyoruz. Türk bayrağı; Türk Milletinin ve Devletin birliğini, bağımsızlığını temsil ediyor.  Gençlerimizin üzerinde ittifak ettiği milli ve manevi simgemizdir. Gençlerimizin bayrak hassasiyetinin artarak devam etmesi en büyük zenginliğimizdir. 81 İlimizden gelen Bayraklar Çanakkale’de buluşacak. Hem Çanakkale Zaferinin 106. Yıl dönümünde tüm şehitlerimizi anmış olacağız hem de bayrağımızı ebediyen dalgalandırmanın kararlılığı içinde olacağız. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Bayrak sevgisini, ezan sevgisini ve vatan sevgisini daim kılsın” dedi.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl dönümü dolayısıyla Türkiye’nin 7 bölgesinden Çanakkale’ye gönderilecek olan Şanlı Bayrağımız, Vali Vahdettin Özkan ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz temsilcileri tarafından uğurlandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.