Saydam: “Basın Çalışanlarımız, Zor Şartlar Altında Haber Akışını Sağlıyor”

Saydam: “Basın Çalışanlarımız, Zor Şartlar Altında Haber Akışını Sağlıyor”
SP İl Başkanı Saydam: “Basın çalışanlarımız, zor şartlar altında bilgi ve haber akışını sağlayarak toplumun doğru bilgi ile aydınlanmasını sağlamaktadırlar”

Saadet Partisi (SP) Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, “Basın çalışanlarımız, zor şartlar altında bilgi ve haber akışını sağlayarak toplumun doğru bilgi ile aydınlanmasını sağlamaktadırlar” dedi.

Saydam, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Gazetecilik mesleği büyük fedakarlıklar isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Basın çalışanlarımız, zor şartlar altında bilgi ve haber akışını sağlayarak toplumun doğru bilgi ile aydınlanmasını sağlamaktadırlar. Medya organlarının çok zorlu bir dönemden geçtiği bugün bile kamuoyuna haber ve bilgi akışını objektif bir şekilde sağlamak, toplumsal sorunlar karşısında kamuoyu oluşturmak gibi önemli misyonu taşıyan basın-yayın organlarında çalışan tüm kardeşlerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik eder, çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.