Saygı: ‘Türkiye’de Minibüs Alım Satımında Bozkır Başları Çekiyor’

Saygı: ‘Türkiye’de Minibüs Alım Satımında Bozkır Başları Çekiyor’
Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı: “Türkiye’de minibüs alım satımında Bozkır başları çekiyor. Galerici esnafımız Bozkır’ın adını tüm ülkeye duyuruyor”

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, “Türkiye’de minibüs alım satımında Bozkır başları çekiyor. Galerici esnafımız Bozkır’ın adını tüm ülkeye duyuruyor” dedi.

Başkan Saygı, Bozkır ilçe merkezindeki galerici esnaflarını ziyaret ederek, talep ve önerilerini dinledi.

Ziyaretlerde Bozkır Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Saygı, esnaflar ile Bozkır Belediyesi’nin hayata geçireceği yeni projeler ve yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu.

“Altyapı, üst yapı, park, sosyal belediyecilik ve diğer tüm projelerimizle Bozkır’a imza atmaya devam ediyoruz” diyen Başkan Saygı, Bozkır’ın özellikle alt yapı ve üst yapısında gerek sıcak asfalt gerekse kilitli parke taşı çalışmalarında rekora imza attıklarını belirtti.

Saygı, “Şehrimizin birçok mahallesinde çalışmalarımız sürüyor. Bozkır’ımızı daha ileriye taşımak için Bozkır Belediyesi tüm birimleri ile birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bizler Bozkır’ımızı geliştirmek için çalışmalarımızı sürdürürken Bozkır’ın adını tüm ülkeye duyuran, minibüs alım satımında başları çeken galerici esnafımıza da bu başarılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.