Şehitler Düzenlenen Törenle Memleketlerine Uğurlandı

Şehitler Düzenlenen Törenle Memleketlerine Uğurlandı
Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit düşen 6 asker için Hakkari Dağ ve Komando Tugayı’nda tören düzenlendi.

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 6 asker için Hakkari Dağ ve Komando Tugayı’nda tören düzenlendi.

Şehitler Piyade Teğmen Ramazan Günay, Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan, Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı, Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca, Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu ve Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın cenazelerinin tören alanına getirilmesinin ardından öz geçmişleri okundu.

Şehitler için, Yüksekova Selahaddin Eyyübi Havalimanı’nda da tören düzenlendi. Törene Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberindeki TSK Komuta Kademesi ile katıldı.

Şehitler buradan da memleketlerine uğurlandı.

Şehitler, Piyade Teğmen Ramazan Günay İzmir’e, Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan Denizli’nin Tavas İlçesi’ne, Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli İlçesi’ne, Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca Tokat’ın Almus İlçesi’ne, Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu Sinop’un Boyabat İlçesine ve Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın cenazesi Malatya’ya gönderildi.

Törene Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, protokol üyeleri, kurum amirleri, polis ve askerler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.