Selçuklu Kongre Merkezi’nde Görev Değişimi

Selçuklu Kongre Merkezi’nde Görev Değişimi
Selçuklu Kongre Merkezi’nde Fatih Kocagüzel, müdürlük görevini Murat Güzel’e devretti.

Selçuklu Kongre Merkezi’nde Fatih Kocagüzel, müdürlük görevini Murat Güzel’e devretti.

Konya’da Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan ve JALAL A.Ş. tarafından işletilen, Türkiye’nin en yeni ve en kapsamlı kongre ve etkinlik merkezi SKM, Murat Güzel ile Konya’yı tanıtmaya devam ediyor.

4 ortaktan oluşan Jalal Aş’ nin kurucu ortaklarından Fatih Kocagüzel aynı zamanda Genel Müdürlüğünü’de üstlendiği bu önemli görevde bayrağı Murat Güzel’e devretti.                            

Selçuk Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu Murat Güzel, 2004 – 2015 yılları arasında Hilton Konya, Rixos Konya ve Dedeman Konya otellerinde farklı pozisyonlarda yönetici olarak çalışmıştı. Son olarak Selçuklu Kongre Merkezi’nin Satış Pazarlama ve Operasyon Direktörlüğünü yürüten Güzel, 15 Mart 2022 tarihi itibariyle yeni görevine başladı.

Güzel, Türkiye’nin kültür-sanat ve toplantı alanında en önemli yapıtlarından biri olan Selçuklu Kongre Merkezi’nin hem şehrimiz hem de ülkemiz için önemli bir değer olduğunu, Konya turizmine sağladığı katkının çok önemli olduğunu gösteren SKM’nin gerek geceleme sayısına gerekse diğer turizm kollarına ciddi katkılar sağladığını kaydetti. Selçuklu İmparatorluğu’na başkentlik yapmış Konya’ya gelen tüm misafirlere farklı bir deneyim yaşatarak destinasyon pazarlamasına çok fazla önem verdiklerini dile getiren Güzel; Konya’yı Kongre şehri ve Kültür-Sanatın şehri haline getirmek için çok çalıştıklarını sözlerine ekledi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.