Selçuklu’da Cuma Buluşmaları Devam Ediyor

Selçuklu’da Cuma Buluşmaları Devam Ediyor
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları kapsamında Erenköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma Namazını Tahir Büyükkörükçü Cami’nde kılan Başkan Pekyatırmacı namaz sonrasında vatandaşlarla görüştü.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirdiği Cuma Buluşmaları’nın bu haftaki adresi Erenköy Mahallesi’nde oldu. Başkan Pekyatırmacı Tahir Büyükkörükçü Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından mahalle sakinleriyle görüşerek onlardan gelen istek ve önerileri dinledi.

Programda Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'ya Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Adnan Bahçeci, AK Parti Selçuklu İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kelek, belediye başkan yardımcılarının yanı sıra birim müdürleri de eşlik etti.

Başkan Pekyatırmacı: “Selçuklu’ya Güzel Eserler Kazandırmanın Gayreti İçerisindeyiz”

Selçuklu’da Cuma Buluşmaları’nın ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Bu buluşmalar ile belediye hizmetlerini halkımıza anlatıyor, mahallelerimizin ihtiyaçlarını da yerinde tespit ediyoruz. Bu buluşmalar kardeşlik ilişkilerimizin gelişmesine, birlik ve beraberlik duygularının güçlenmesine vesile oluyor” diye konuştu.

Selçuklu halkına çok geniş bir yelpazede hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Pekyatırmacı; “Selçuklu Belediyesi olarak mahallelerimizin ihtiyaçları ve gelen talepler doğrultusunda ilçemize nitelikli eserler kazandırmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda tarihi ve kültürel geçmişe sahip Sille'de, restorasyon çalışmalarını tamamladığımız Sille Subaşı Hamamı’nın bugün resmi açılışını gerçekleştirdik. İlçemize şehre değer katan prestijli eserler kazandırmanın yanında altyapı, yeşil alan ve imar uygulamaları daha modern bir Selçuklu oluşturduk. Hemşehrilerimize sosyal, kültürel, sağlık ve eğitim alanında önemli hizmetler sunduk. İnşallah bundan sonra da hemşerilerimizle olan gönül bağımızı daha da güçlendirerek ilçemize güzel hizmetler kazandırmanın gayretinde olacağız. Tek amacımız Selçuklu halkına daha iyi hizmet sunmak" ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.