Selçuklu’da Kar Mesaisi Yeniden Başladı

Selçuklu’da Kar Mesaisi Yeniden Başladı
Konya’da etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle Selçuklu Belediyesi’ne bağlı ekipler yeniden kar mesaisine başladı.

Konya genelinde yeniden başlayan kar yağışı nedeniyle Selçuklu Belediyesi devam eden çalışmalarını hızlandırdı.

Kar ve buzlanmaya karşı, kar küreme, tuzlama ve solüsyon çalışması yapan acil müdahale ekipleri, vatandaşların olumsuz şartlardan etkilenmemesi için çaba harcıyor. İlçe merkezli başlayan çalışmalar, taşra mahallelerde de aralıksız sürüyor. Ekipler yollarda yaptıkları çalışmalarla kar yağışının olumsuz etkilerini en aza indirgiyor.

Gece saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte ekipler kar küreme, tuzlama ve solüsyon çalışmaları gün boyu devam etti. Ekipler vatandaşların sağlıklı bir şekilde ulaşımını sağlayabilmek ve günlük çalışmalarını sorunsuz sürdürebilmeleri için aralıksız çalışma yürütüyor.  Bu çalışmalarda toplam 64 araç, 250 personel görev yapıyor. Çalışmalar kapsamında öncelikle yoğun olarak kullanılan ana arterler ve hastane etrafları temizlendi.

Başkan Pekyatırmacı: “Bereketimiz eksik olmasın biz 7/24 çalışırız”

Kar yağışının tüm Konya’yı sevindirdiğini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Çok şükür bu yıl bereketimiz eksik olmadı. Biz belediyeler olarak kar yağışında zor şartlarda çalışıyoruz ama halimizden memnunuz. Rabbim yağışımızı eksik etmesin biz gerekirse 7/24 çalışır temizliğimizi yaparız. Bu yıl yağışlar her anlamda bizi mutlu etti. Ekip arkadaşlarımız yoğun olarak çalışıyorlar. Selçuklu’da hiçbir yolun kapalı kalmaması için çalışmalarımız sürüyor. Yol açma, tuzlama ve solüsyon çalışmaları ile inşallah hiç kimse mağdur olmadan bereketli bir kış sezonu atlatacağımızı umut ediyorum” diye konuştu.

 

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.