Selçuklu’nun gençleri Kur’an’la buluşuyor

Selçuklu’nun gençleri Kur’an’la buluşuyor
"Selçuklu'nun Gençleri Kur’an’la Buluşuyor" projesi tanıtım toplantısı gerçekleşti.

"Selçuklu'nun Gençleri Kur’an’la Buluşuyor" projesi tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Selçuklu Belediyesi ve Ahlak, Kültür ve Çevre Derneği Kuran'ın Anlamıyla Buluşma Platformu tarafından düzenlenen ve Konya İl Müftülüğü ile Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da desteklenen Selçuklu'nun Gençleri Kur’an'la Buluşuyor" projesinin tanıtım programı gerçekleştirildi. Selçuklu Belediyesi, Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programa Selçuklu Belediyesi Başkan Vekili Faruk Ulular, Konya İl Müftüsü Ali Akpınar, Selçuklu Müftüsü Nusret Karabiber, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Ahlak Kültür ve Çevre Derneği Başkanı Hasan Ahat, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program slayt gösterisi ve protokol konuşmaları ile devam etti.

"Gençler projelerde önceliğimiz"

Selçuklu Belediyesi Başkan Vekili Faruk Ulular,  belediye olarak böyle güzel bir projenin destekçisi olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Bu tür güzel projelerin her fırsatta destekçisi olmaya devam edeceğiz.  Bizim dinimiz hiç ölmeyecekmiş gibi dünya için yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalışmayı emreder. Siz değerli gençleri bu bilinçle hareket eden gençler olarak görüyor, projenin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Programın sonunda Konya Ahlak, Kültür ve Çevre Derneği tarafından proje paydaşlarına katkılarından dolayı dikilen fidanların  sertifikası takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.