Sıhhi Tesisatçıya Operasyon Düzenlendi: 5 Gözaltı

Sıhhi Tesisatçıya Operasyon Düzenlendi: 5 Gözaltı
Konya’da Narkotik ekipleri, bir sıhhi tesisatçıya düzenlediği operasyonda, çeşitli uyuşturucular ele geçirirken, olayla ilgili 5 kişiyi gözaltına aldı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir sıhhi tesisatçıya düzenlediği operasyonda, çeşitli uyuşturucular ele geçirirken, olayla ilgili 5 kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Konya’da Narkotik ekiplerine ihbar Selçuklu İlçesi Nişantaşı Mahallesi’nden geldi. Gelen ihbara göre Hulusi Baybal Caddesi’nde yer alan sıhhi tesisatçıda uyuşturucu kullanılıyor ve uyuşturucu satışı yapılıyordu. Polis ekipleri ihbarı değerlendirmek üzere harekete geçti.

Temizlik Devam Ediyor Çeşit Çeşit Uyuşturucu Ele Geçirildi!

Polis ekipleri bir süre bölgeyi kıskaca aldı. Yapılan araştırmalarının ardından operasyon için düğmeye basan ekipler, sıhhi tesisatçıda Sefa T., Orhan G., Mustafa G., Muhammed Ü. ve Osman A.’yı uyuşturucu kullanırken suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. İş yeri içerisinde arama yapan ekipler bir miktar metamfetamin ve bir miktar bonzai ile çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi.

2 Kişi Tutuklandı

Olayla ilgili iş yerinde uyuşturucu kullanırken yakalanan Sefa T., Orhan G. ve Mustafa G. isimli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı. İş yerinde yakalanan aynı zamanda iş yeri sahibi olduğu öğrenilen Muhammed Ü. ve yanındaki Osman A.’nın ise uyuşturucu kullanmanın yanı sıra torbacılık diye tabir edilen uyuşturucu satıcılığı yaptıklarının tespit edilmesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen Muhammed Ü. ve Osman A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.