SÜ’de Bir İlk Yaşandı

SÜ’de Bir İlk Yaşandı
Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde bir ilk yaşandı ve dekan olarak kadın öğretim üyesi atandı. İlk kadın Dekan Vekili Prof. Dr. İmran Aslan görevi Prof. Dr. Enderhan Karakoç’tan devraldı.

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde bir ilk yaşandı ve dekan olarak kadın öğretim üyesi atandı. İlk kadın Dekan Vekili Prof. Dr. İmran Aslan görevi Prof. Dr. Enderhan Karakoç’tan devraldı.

Devir teslim töreninde konuşan Prof. Dr. Enderhan Karakoç, üç yıldır dekanlık görevi yaptığı fakültenin daha da iyi bir noktaya geleceğini dile getirerek, gönül rahatlığıyla dekanlığı teslim ettiğini söyledi.

Prof. Dr. Karakoç sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu süreç içerisinde fakültemizle ilgili çok ciddi anlamda hem fiziksel olsun hem de akademik olsun çalışmalar gerçekleştirdik. Çünkü çağ değişiyor, dünya değişiyor, dijitalleşiyor. Biz de buna uyum sağlamak zorundayız. Özellikle de İletişim Fakültesi olarak. Yapmış olduğumuz değişimler, ders programları, okulla ilgili fiziksel çalışmaları da hep birlikte gerçekleştirdik.”

Prof. Dr. Karakoç, “Fakültemize kadın bir dekan atanması da bir ilk. Yönetim kurulunda üyelerin kadın olması da bir ilk. Dekan yardımcılarının kadın olması da bir ilk. İlk mezunlardan olan İmran Hoca’nın dekan olarak atanması kurumlaşma açısından bir ilki yaşıyoruz. Daha hep ilkleri yaşadık. Birileri konuştu, biz çalıştık” ifadelerini kullandı.

“Güzel İşlere İmza Atacağız”

Üç yıldır dekan yardımcılığı yapan Dekan Vekili Prof. Dr. İmran Aslan da ise fakülteyi geliştirmek için çalışacaklarını söyledi. Aslan, şöyle konuştu: “Sayın rektörümüz Prof. Dr. Metin Aksoy’un tensipleriyle Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi dekanı olarak atanmış bulunmaktayım. Bu gururu ve onuru bana yaşattığı için kendilerine çok teşekkür ederim. Burada inşallah güzel işlere imza atacağız hep beraber. Yine tabii ki bizim yapacaklarımız burada bitmedi. Daha hızlı bir şekilde devam edeceğiz.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.