Taşkıran: ‘Bilgi Terörizmiyle Mücadelemizi Kararlılıkla Sürdüreceğiz’

Taşkıran: ‘Bilgi Terörizmiyle Mücadelemizi Kararlılıkla Sürdüreceğiz’
CİB Konya Bölge Müdürü Taner Taşkıran: “İletişim alanının güvenli hale getirilmesi, dezenformasyon, bilgi terörizmi ve sistematik yalanlardan arındırılması mücadelemizde kararlı tutumumuzu sürdüreceğiz”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı (CİB) Konya Bölge Müdürü Taner Taşkıran, “İletişim alanının güvenli hale getirilmesi, dezenformasyon, bilgi terörizmi ve sistematik yalanlardan arındırılması mücadelemizde kararlı tutumumuzu sürdüreceğiz” dedi.

Taşkıran, Konya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaretinde, “İletişim alanının güvenli hale getirilmesi, dezenformasyon, bilgi terörizmi ve sistematik yalanlardan arındırılması, basın mensuplarımıza daha rahat ve güvenli çalışma ortamı sağlayarak mesleki itibarlarını güçlendirmektedir. Proaktif rolümüzle, vatandaşlarımızın haber alma hakkını korumaya devam edeceğiz. Medyanın güçlendirilmesi, çalışma koşullarının kolaylaştırılması konusunda kararlı tutumumuzu sürdüreceğiz. Hakikat mücadelemizi diri tutmaya, doğruluk ve dürüstlüğü her platformda savunmaya devam edeceğiz. Ülkemizin birlik ve beraberliğine hizmet eden, milli değerlere saygılı Konya basını, hepimizin gurur kaynağıdır” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ise, “Konya olarak ilkeli yayın anlayışımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Ziyarette Konya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri Rasim Atalay, Mustafa Uğurlu, Mevlüt Boyalı ve Yaşar Toy dahazır bulundu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.