THY Konya Bölge Müdürü Postallı Konya’ya veda etti

THY Konya Bölge Müdürü Postallı Konya’ya veda etti
Konya’dan Elazığ’a tayini çıkan ve 12 yıldır aktif olarak görevine devam eden Türk Hava Yolları (THY) Konya Bölge Müdürü Ahmet Postallı için veda buluşmasını düzenledi.

Konya’daki Otelciler, TÜRSAB Konya Yöre Temsilciliğine bağlı Seyahat Acentaları ve turizm sektörü temsilcileri, Konya’dan Elazığ’a tayini çıkan ve 12 yıldır aktif olarak görevine devam eden Türk Hava Yolları (THY) Konya Bölge Müdürü Ahmet Postallı için veda buluşmasını düzenledi.

Veda Buluşmasına THY Konya Bölge Müdürü Ahmet Postallı, Konya’daki otellerin genel müdürleri, Konya İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Yünden, TÜRSAB Konya Yöre Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan, yönetim kurulu üyeleri, seyahat acentaları yöneticileri ve THY Konya Bölge müdürlüğü çalışanları katıldı.

Veda buluşmasının ev sahipliğini yapan ve Ahmet Postallı’ya turizm sektörüne verdiği hizmetler ile desteklerden dolayı teşekkür eden Novotel Genel Müdürü Berati Tuncer, “Ahmet Beyi ben 2011 yılından beri tanıyorum. Kendisi Konya Turizm'in bireysel olarak da şirket olarak da büyük çaba göstererek yeni noktalar uçuşlar koyarak iyi bir çaba gösterdi. Konya turizmi adına kendisine verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisine tanımaktan büyük bir mutluluk duyduk. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.

TÜRSAB Konya Yöre Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan, Ahmet Postallı’nın Konya’da sevildiğini belirterek, “Ahmet Postallı müdürümüz bu kadar uzun süre Türk Hava Yolları Konya Satış Müdürlüğünde durabildiyse gerçekten sevilmiştir. Buranın yapısını bilirsiniz özellikle turizm sektöründe sevilmeyen biri olunca çoktan yaygara kopardı. Demek ki müdürümüz burada sevilmiş ve burada bu kadar süre kalabilmiş. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Konya’ya bugüne kadar verdiği emekler için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

THY Konya Bölge Müdürü Ahmet Postallı konuşmasında Konya’yı sevdiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

“Herşeyin bir başlangıcı ve sonu var. Biz de yaklaşık 12 yıllık bir süreçten sonra Konya’ya veda edeceğiz. Kısmet olursa. Konya hakikaten benim hayatımda çok ayrı bir yere sahip olacak. Bu uzun süreyi doğrusu onurla ve gururla hizmet ederek geçirdik. Konya’yı sevdik, Konya bizi sevdi. Taş üstüne taş koymanın gayreti içerisinde olduk. Büyüklerimiz böyle uygun görmüşler. Bundan sonra Elazığ’da hizmet etmeye devam edeceğiz. Ama en önemlisi de burada çok kıymetli dostlar kazandık. Bu geceyi düzenleyen, organize eden bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Farklı yerlerde ve farklı zamanlarda yine görüşeceğimize inanıyorum.”

Konuşmaların ardından Novotel Genel Müdürü Berati Tuncer günün anısına bir tablo hediye ederken, TÜRSAB Konya Yöre Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan’da bir plaket verdi. Ahmet Postallı’da TÜRSAB Konya Yöre Temsil Kurulu Başkanı Özdal Karahan’a bir tablo hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.