TSYD’den Katliam Gibi Kazada Yaşamını Kaybeden Gazeteci İçin Taziye Mesajı

TSYD’den Katliam Gibi Kazada Yaşamını Kaybeden Gazeteci İçin Taziye Mesajı
Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkezi, Gaziantep’te meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren üyeleri gazeteci Muhammet Abdulkadir Esen için taziye mesajı yayımladı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Merkezi, Gaziantep’te meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren üyeleri gazeteci Muhammet Abdulkadir Esen için taziye mesajı yayımladı.

TSYD’nin yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Son dönemde Gaziantep’ten aramıza katılan yeni üyemiz 25 yaşındaki foto muhabiri Muhammet Abdulkadir Esen görev başındayken şehit olmuştur. Feci kazanın fotoğraflarını çekerken bir başka otobüs arkadaşımıza çarpmıştır. Acımız büyük. Allah rahmet eylesin. Kederli ailesine, Gaziantep’teki dostlara ve TSYD camiasına baş sağlığı diliyoruz.

Merhumun cenazesi yarın (21 Ağustos Pazar) Şanlıurfa Yusufpaşa Camii’nde kılınacak öğle namazından sonra Bediüzzaman Mezarlığı’nda toprağa verilecektir.”

Gaziantep meydana gelen katliam gibi trafik kazasında 2 gazeteci, 2 sağlık personeli ve 3 itfaiye eri olmak üzere 15 kişi yaşamını yitirmiş, 22 kişi ise yaralanmıştı.

Trafik kazasında hayatını kaybeden gazetecilerin İHA çalışanları Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver olduğu açıklandı.

Haber Kent olarak üzücü trafik kazasında, meslektaşlarımız Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver başta olmak üzere hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileriz.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.