TURÇEVDER’de Başkan Erol Yayla Güven Tazeledi

TURÇEVDER’de Başkan Erol Yayla Güven Tazeledi
Turgut ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 5. Olağan kongresinde, Erol Yayla yeniden başkanlığa seçilerek, güven tazeledi.

Merkezi Konya’da bulunan ve kısa adı TURÇEVDER olan Turgut ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 5. Olağan kongresinde, Erol Yayla yeniden başkanlığa seçilerek, güven tazeledi.

Dernek merkezinde, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan olağan genel kurulda TURÇEVDER Başkanı Erol Yayla, hemşerileriyle buluşup hasret giderdiklerini belirtti.

Yayla, şöyle devam etti: “Dostluk ve kardeşlik içerisinde, Turgutoğlularına yakışır bir şekilde yaptığımız genel kurulda, hemşerilerimizin teveccühü ile tekrar göreve getirildim. Geçen dönem yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla Turgutoğlularının gani gönüllü iş adamlarının yardımları ile birçok köyümüzde eğitim gören öğrencilere giyim ve bot yardımı, gıda yardımı ve ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye dağıttık. Ankara’daki hemşerimiz olan birçok bürokratla görüşerek birlikte güzel projeler gerçekleştirdik. İnşallah yeni dönemde yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte güzel işlere hep birlikte imza atacağız. Memleketimize yapacaklarımız için üyelerimizle ve hemşerilerimizle istişare de bulunacağız. Bugüne kadar derneğimizin her çalışmasına destek verenlere teşekkür ederim.”

Tek listeyle gidilen seçimde Erol Yayla, 179 delegenin oyunu alarak yeniden TURÇEVDER’in başkanı seçilirken, yönetim kurulu ise; Halil Şahin, Veli Tuncez, Cemal Ünlü, Ömer İşcan, Özkan Aşık, Oğuzhan Pamukçu ve Abdülkadir Dilber’den oluştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.