Türk Kızılay Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Türk Kızılay Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor
Türk Kızılay Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Türk Kızılay Meram Şubesi öncülüğünde Akşeker tarafından vatandaşlara sucuk ekmek dağıtıldı.

Ülkemizde Türk Kızılay Haftası, 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında birçok etkinliklerle kutlanıyor.

Faaliyetleri ve çalışmalarıyla dikkati çeken, Türk Kızılay Meram Şubesi de, hafta dolayısıyla bir takım etkinlikler yaparak haftaya damgasını vurdu.

Sektöründe Türkiye’nin en büyük firmaları arasında yer alan Akşeker Grup’ta Türk Kızılay Haftası dolayısıyla, Türk Kızılay bünyesindeki gönüllülere ve vatandaşlara sucuk ekmek ikramı ile destek verdi.

Etkinliğe katılan Meram Kaymakamı Ali Murat Kayhan, Türk Kızılay’ın dünyanın en eski yardım kuruluşu olduğunu ve yaptığı yardımlarla değil Türkiye’de, tüm dünyada adını duyurduğunu ve Türk milleti olarak da bundan büyük gurur duyduklarını söyledi.

Türk Kızılay Meram Şube Başkanı Mustafa Aydın ise, “Şube olarak yaptığımız yardımlarda Konya’daki bir çok yardımsever kuruluşlardan ve kişilerden büyük destek alıyoruz. Bunların başında da Akşeker Grup geliyor. Bir Türk Kızılay gönüllüsü olan Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Şeker’e ve bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.