Türkiye Yardım Sevenler Derneği 94. Kuruluş Yıldönümünü Kutluyor

Türkiye Yardım Sevenler Derneği 94. Kuruluş Yıldönümünü Kutluyor
Türkiye Yardım Sevenler Derneği kuruluşunun 94. yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutluyor.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği kuruluşunun 94. yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutluyor.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Meram Şube Başkanı Suat Altan, ülke çapında yüzlerce Şubesi ve binlerce üyesi ile Türkiye Yardım Sevenler Derneği kuruluş amacı ve ilkeleri doğrultusunda toplum yararına çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini belirtti.

Kutlamalar çerçevesinde Türkiye Yardım Sevenler Derneği Meram Şubesi de üyelerin ve Konuklarının katıldığı bir etkinlik düzenledi.

Etkinlikte konuşan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Meram Şube Başkanı Suat Altan, “19 Şubat 1928 yılında Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün desteği ile kurulan, adı Atatürk tarafından konulan Türkiye Yardım Sevenler Derneği’nin 94.kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Üyelerimizin destekleriyle 26 öğrenciye burs veriyoruz. Bunun yanında ihtiyacı olan öğrencilerimize ve ailelere de yardımlar yapmaktayız. Okullardaki öğrencilerimize kaban ve giysi yardımı yaptık. İhtiyaç sahiplerine de giysi ve yiyecek yardımı yapıyoruz.  Çalışmalarımızda bize destek veren ve katkı sunan tüm üyelerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.