TÜRSAB Konya’da Özdal Karahan Yeniden Başkan Seçildi

TÜRSAB Konya’da Özdal Karahan Yeniden Başkan Seçildi
Tek listeyle girilen TÜRSAB Konya Bölge Temsil Kurulu’nun seçimlerinde Özdal Karahan, yeniden başkan seçildi.

Konya’da bir otelde gerçekleştirilen kongreye Türkiye Seyahat Acentaları Birliği(TÜRSAB) Yönetim Kurulu Üyesi Soner Bacaksız, Disiplin Kurulu Üyesi İbrahim Tanrıverdi, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi ve Hürsad Başkanı Diyaeddin Şahin, TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan, yönetim kurulu üyeleri, Konya ve Karaman illerindeki üyeler katıldı. 

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Soner Bacaksız, kongrenin açılışında yaptığı konuşmada, "Sevginin, kardeşliğin ve hoşgörünün Kadim şehri Konya'da sizlerle birlikte olmaktan mutluyum. Kongremizin, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Göreve yeni gelecek olan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum" dedi.

“Birlik ve Beraberlik Anlayışıyla Hareket Ettik”

TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan ise birlik ve beraberlik anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, "Yönetim olarak göreve geldiğimizden bu yana birlik ve beraberlik anlayışıyla hareket ettik.  Birliğe ve kardeşliğe önem verdik.  Birçok faaliyet yaparak amacımıza ulaştık.  Önce üyelerimiz dedik. Sonra da dışarıda TÜRSAB'ın misyonuna ve amacına uygun bir şekilde çalıştık. Sosyal etkinliğe önem vererek, bugüne kadar 30 a yakın sosyal etkinlik düzenledik. Bu etnikliklere üyelerimizin yoğun katılımı bizleri mutlu etti. Seyahat acentelarımızla birlikte hareket etmekle başarılı olduk” diye konuştu.

“Denetimlerde yetersiz kaldık” diyen Karahan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden denetimler konusunda yeterli desteği görmedik.  Şehrimizdeki siyasi parti temsilcileriyle birlikte kurumların ziyaretleri ve sorunlarımızla ilgilenmeleri bizleri mutlu etti. Buradan teşekkür ediyorum. Konya basınına da ayrıca bizlere verdiği destekten dolayı da teşekkür ediyoruz.  İstanbul'da Konya Büyükşehir Belediyesi ve diğer belediyelerimizin birlikte düzenledikleri Konya Tanıtım Günlerine katkıda bulunduk. Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a ve diğer belediye başkanlarımıza da bizlere verdikleri desteklerden dolayı da teşekkür ediyoruz.  Bundan sonra şehrimizin turizminin gelişmesi ve hak ettiği yere gelmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Konya'ya dışarıdan turist getirilmesine ağırlık vereceğiz.  Seyahat Acenteları Kanunun çıkarılması için genel merkezimizle birlikte mücadele ettik.  Gelinen süreçte Konya B.T.K. olarak büyüyoruz. Tüm mesaimizi TÜRSAB'da geçirecek bir duruma geldik. Konya B.T.K. olarak Konya ve Karaman illerimizde üye sayımızı attıracağız. Kongremize katıldığınız içinde sizlere çok teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından 155 üyenin katıldığı seçimlere geçildi.

Tek listeyle girilen seçimde Özdal Karahan delegelerin tamamının oyunu olarak yeniden başkan seçildi.

Yönetim kurulu asil üyeleri, Arif Kavak, Mesut Yalçın, Murat Sarıkaya ve Murat Yılmaz Çınardalı'ndan oluştu.

Yedek yönetim kurulu üyeleri ise Tuba Durmaz, Ali Tahir Özşahin, Arif Dursun, Faruk İbiş ve Ferhat Bilir'den oluştu.       

(Haber Merkezi / Haber Kent)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.