Ünsal: ‘ÇYDD Konya Olarak 240 Öğrenciye Burs Veriyoruz’

Ünsal: ‘ÇYDD Konya Olarak 240 Öğrenciye Burs Veriyoruz’
Çağdaş Yaşama Destekleme Derneği Başkanı Fatma Sibel Ünsal, DEVA Partisi Konya İl Başkanı Karaca’nın ziyaretinde, “Bugün kız ve erkek öğrencilere eğitim bursu veren ve onların sosyalleşmesine katkı da bulunan derneğimiz, çağdaş bir toplum oluşturma gayreti içiresindedir. Konya şube olarak 240 öğrenciye eğitim bursu veriyoruz” dedi.

Çağdaş Yaşama Destekleme Derneği (ÇYDD) Başkanı Fatma Sibel Ünsal, DEVA Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca’nın ziyaretinde, “Bugün kız ve erkek öğrencilere eğitim bursu veren ve onların sosyalleşmesine katkı da bulunan derneğimiz, çağdaş bir toplum oluşturma gayreti içiresindedir. Konya şube olarak 240 öğrenciye eğitim bursu veriyoruz” dedi.

Dr. Karaca, DEVA Partisi Konya İl  yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Konya Şube Başkanı Fatma Sibel Ünsal ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette DEVA Partisi’nin ülkenin sorunlarına deva olmak amacıyla kurulduğunu, yarına nasıl bir ülke bırakacağız kaygısıyla kurulduğunu dile getiren Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, “Genel Başkanımız Ali Babacan liderliğinde yarına nasıl bir ülke bırakacağız kaygısıyla partimiz, DEVA Partisi kuruldu. Amacımız ülkemizin sorunlarına deva olmaktır. Ülkemizdeki sistemsizliğe ve artan sorunlara deva olmak için mücadele ediyoruz. Herkesin sorgulanabildiği bir sistem getireceğiz. Konya’da partimize yönelik ilginin artması bizleri sevindiriyor. İl ve ilçelerimizde büyük oranda örgütlenmemizi bitirdik. 40 kişilik il yönetim kurulumuzun yaş ortalaması 42’dir. Çoğunluğu genç ve yeni arkadaşlarımdan oluşuyor.  Siyasette ve her işte gençlerimizin öz güvenlerini kazanmaları önemlidir.  Ayrıca gençlerimiz iyi ve doğru eğitilmelidir. Her alanda olduğu gibi ekonomi ve eğitimin iyi olmadığı ve sorunların giderek arttığı bir dönemi yaşıyoruz. İktidar sorunların çözümü yerine ülkemizi oyalıyor. Bizler birlikte bu kötü gidişe dur diyebiliriz. Birlikte hareket ederek, iyi ve güzel şeyleri paylaşarak ülkemizi kalkındırarak, refaha kavuşturabiliriz. Bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“ÇYDD Konya Olarak 240 Öğrenciye Burs Veriyoruz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ünsal, Konya’da 240 öğrenciye eğitim bursu verdiklerini belirterek, “Bildiğiniz gibi Kurucu Genel Başkanımız Prof. Dr. Türkan Saylan sizin gibi bir doktordu.  Anadolu’yu gezdiği dönemde kız çocuklarının genç yaşta evlendirildiğini ve okutulmadığını gördüğünden dolayı ÇYDD’yi kurmuştur. Bugün kız ve erkek öğrencilere eğitim bursu veren ve onların sosyalleşmesine katkı da bulunan derneğimiz, çağdaş bir toplum oluşturma gayreti içiresindedir. Gençlerimizin her yönde kendilerini geliştirmelerini, öz güvenlerini kazanmaları ve kendilerini geliştirmeleri için katkı sunuyoruz. İşinde uzman olmuş kişileri gençlerle buluşturup, sosyalleşmelerini yardımcı oluyoruz, Konya şube olarak 240 öğrenciye eğitim bursu veriyoruz. Ziyaretinizden dolayı sizlere de teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, ÇYDD Konya Şube Başkanı Fatma Sibel Ünsal’a Deva Partisi amblemli bir tablo hediye etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.