Uyuşturucu Tacirlerine Şafak Operasyonu: 20 Gözaltı

Uyuşturucu Tacirlerine Şafak Operasyonu: 20 Gözaltı
Narkotik ekipleri düzenlediği 4 ayrı operasyonda çok sayıda uyuşturucu ele geçirirken, 10 kişi gözaltına aldı. Polis ekipleri ayrıca, suçları kesinleşmiş ve yakalama kararı olan kişilere yönelik düzenlediği operasyonlarda ise 10 kişiyi kıskıvrak yakaladı

Narkotik ekipleri düzenlediği 4 ayrı operasyonda çok sayıda uyuşturucu ele geçirirken, 10 kişi gözaltına aldı. Polis ekipleri ayrıca, suçları kesinleşmiş ve yakalama kararı olan kişilere yönelik düzenlediği operasyonlarda ise 10 kişiyi kıskıvrak yakaladı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri il merkezinde yürüttüğü çalışmalar sonucunda tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Edinilen bilgiye göre, gerçekleştirilen operasyonlarda 25 parça haline yaklaşık 15 kilogram esrar, 122 gram metamfetamin, 783 adet uyuşturucu hap, 78 gram sentetik kannabinoid, 2 adet hassas terazi ve bir adet ruhsatsız tüfek ve 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 4 ayrı operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 10 şüpheliden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aranan 10 Narkotik Suçlusu Operasyonlarla Yakalandı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanma, imal ve ticareti suçlarından kesinleşmiş hapis cezası ve yakalama kararı olan şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında 10 kişinin yerlerini tespit etti.

Tespit edilen ikametlere operasyon düzenleyen ekipler aranan 10 kişiyi kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan 10 kişi, adli mercilere teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.