Vali Canbolat: “Devletimizin Vefa, Şefkat Ve Merhamet Yüzünü Göstermeye Çalıştım”

Vali Canbolat: “Devletimizin Vefa, Şefkat Ve Merhamet Yüzünü Göstermeye Çalıştım”
Bursa Valisi Atanan Konya’nın 42. Valisi Canbolat, yayımladığı veda mesajında: “Vatandaşlarımıza devletimizin vefa, şefkat ve merhamet yüzünü göstermenin gayret ve çabası içinde olduk”

Son Valiler kararnamesiyle Bursa’ya atanan ve Konya’nın 42.Valisi Yakup Canbolat, yayımladığı veda mesajında, “Vatandaşlarımıza devletimizin vefa, şefkat ve merhamet yüzünü göstermenin gayret ve çabası içinde olduk” ifadelerini kullandı.

“Öncelikle tüm Konyalı hemşehrilerimden helallik ve dua diliyorum” diyen Vali Canbolat, mesajında şunları kaydetti:

“Hazreti Mevlana diyarı, Selçuklu Devleti’nin Başkenti, medeniyetler şehri, vatansever  insanların yaşadığı, kardeşliğin, huzurun ve hoşgörünün merkezi Konya’ya ve siz değerli Konyalı hemşehrilerime hizmet etme onurunu yaşatan ve ardından Osmanlı’nın payitaht şehri Bursa’ya Vali olma şerefini bahşeden Rabbime şükürler olsun.

Bu vesileyle, onurlu ve şerefli olduğu kadar büyük sorumluluklar ve zorlukları bünyesinde barındırdığının bilincinde olduğumuz bu makamlara bizleri layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, İçişleri Bakanımıza ve tüm devlet büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim bizleri adaletten, haktan ve hakikatten ayırmasın ve bizlere güvenen devlet büyüklerimize ve milletimize karşı bizleri mahcup etmesin.”

“DEVLETİN VEFA, ŞEFKAT VE MERHAMET YÜZÜNÜ GÖSTERMEYE ÇALIŞTIM”

Vali Canbolat, Konya Valiliği görevini yürüttüğü süre içerisinde, adalet, hak, hakkaniyet, şeffaflık, hesap verilebilirlik ve ulaşılabilirlik ilkelerini aktif bir şekilde işletmeye, tüm kamu kurum ve kuruluşların vatandaşa sevgi ve saygıya dayalı bir anlayışla etkin ve kaliteli bir hizmet sunması için gerekli şartları ve ortamı oluşturmaya, insan odaklı hizmet anlayışını oturtmaya, toplumun bütün kesimlerini kucaklamaya, terörle ve suçlularla kararlılıkla mücadele ederken, kahraman şehitlerimizin yakınları ve gaziler başta olmak üzere yetimlere, öksüzlere ve fakir vatandaşlara devletin vefa, şefkat ve merhamet yüzünü göstermenin gayret ve çabası içinde olduğunu vurguladı.

Vali Canbolat, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İnsanların haysiyet ve onurunu dikkate alan ve mensuplarının bir ferdi olmaktan onur ve gurur duyacağı birbirine kenetlenmiş devlet-millet bütünlüğünün, istiklalimiz, istikbalimiz, büyük ve güçlü Türkiye için ne kadar önemli olduğu bilinciyle çalışmalarımızı yürütmeye özen gösterdik. Bundan sonrada aynı prensipler içerisinde İnşallah Bursa’ya hizmet edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; ilk günden itibaren bizleri bağrına basan, sevgilerini esirgemeyen ve kendilerine hizmet etme mutluluğunu yaşatan, her türlü hizmetin en iyisine ve en güzeline layık kadirşinas Konyalı hemşehrilerime, birlikte çalışmaktan gurur duyduğum tüm mesai arkadaşlarıma, meslek kuruluşlarımızın ve basınımızın çok değerli temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarının değerli mensuplarına, sevgili muhtarlarımıza, ilgi ve desteklerini her zaman gördüğümüz tüm milletvekillerimize arzı veda ediyor, Konya’da görev yapmış olmanın onuruyla tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 Allaha emanet olunuz.”

 

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.