Vural: “Aziz Şehitlerimizin Hatıraları Önünde Saygıyla Eğiliyoruz”

Vural: “Aziz Şehitlerimizin Hatıraları Önünde Saygıyla Eğiliyoruz”
Konya Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Vural, “Mukaddes vatanımızın korunması ve bağımsızlığı için asla dönmeyi düşünmeyip, canlarını feda eden aziz şehitlerimizin hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi.

Konya Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Vural, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Mukaddes vatanımızın korunması ve bağımsızlığı için asla dönmeyi düşünmeyip, canlarını feda eden aziz şehitlerimizin hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi.

Çanakkale’de vatanı için canını hiçe sayan şehitlerimizi minnetle andıklarını belirten Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vural, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türk ve dünya tarihine damga vuran Çanakkale Zaferi bir milletin birlik ve beraberlik içinde verdiği şanlı mücadelenin şanlı hatırası olarak insanlık tarihinde eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır. Aynı zamanda Türk milletinin birlik ve beraberliğinin en güzel örneğidir. Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümünü kutlarken, bu uğurda canlarını vermiş, mukaddes vatanımızın korunması ve bağımsızlığı için asla dönmeyi düşünmeyip, canlarını feda eden aziz şehitlerimizin hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.”

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.