Yeni Gelen Öğrencilerin Adaptasyon Sürecini Atlatmalarına Yardımcı Oluyorlar

Yeni Gelen Öğrencilerin Adaptasyon Sürecini Atlatmalarına Yardımcı Oluyorlar
Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüs Yerleşkesi ve Bosna Hersek Mahallesi’nde kurdukları tanıtım standı ile yeni üyelerini bekliyor.

Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi, üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel faaliyetlere devam ediyor. Gerçekleştirilen etkinliklerle, hem öğrencilerin dostluklarını pekiştirmeleri hem de şehre yeni gelen öğrencilerin adaptasyon sürecini atlatarak Selçuklu’yu tanımaları amaçlanıyor.

 

Faaliyetler Gençlerin Şehre Uyumuna Katkı Sağlıyor

 

Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri kurdukları stantlarda şehre yeni gelen öğrencileri karşılıyor, Selçuklu'da bulunan Selçuklu Belediyesi ve Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi'nin faaliyetlerinin yanı sıra Selçuklu Sanat Akademisi, Tropikal Kelebek Bahçesi ve Sille'nin tanıtımı yapılıyor.

Selçuklu Gençlik Meclisi'ne 700'ü aşkın öğrencinin üyelik işlemlerini yapılırken Talha Bayrakçı Gençlik Merkezi'nde hafta sonu oryantasyon programı gerçekleştirildi.  Gerçekleştirilen programın ardından Selçuklu Gençlik Meclisi çatısı altında bulunan Çevre ve Sıfır Atık Komisyonu, Bilim ve Teknoloji Komisyonu, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Komisyonu, Strateji ve Analiz Komisyonu, Sanat ve Tasarım Komisyonu ve Lise Komisyonları tanıtıldı.

 

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.