Yiğit: “Annelerimizin yeri asla doldurulamayacak”

Yiğit: “Annelerimizin yeri asla doldurulamayacak”
Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Annelerimiz, karşılıksız sevgi, bitmeyen özveri, sınırsız hoşgörü ve mutluluk kaynağı” dedi.

Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, bütün annelerin bu anlamlı günlerini kutladığını ifade ederek, “Annelerimiz, karşılıksız sevgi, bitmeyen özveri, sınırsız hoşgörü ve mutluluk kaynağı” dedi.  

“En zor anlarımızda bizlere güç veren annelerimizin hiçbir zaman haklarını ödeyemeyeceğiz” diyen Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, mesajında şunları kaydetti:

“Yaşamın ilk anından başlayarak, sevgi ve şefkatini bizlerden esirgemeyen, en zor anlarımızda bize güç veren annelerimiz, yerleri asla doldurulamayacak en değerli varlıklarımızdır. Dünyaya getirdiği çocuğunu, kişiliğinin oluşmasını sağlayarak yaşama hazırlayan anneler, böylece toplumun biçimlenmesinde de önemli rol sahibidirler. Böylesine önemli bir sorumluluğu üstlenmiş olan kadınların, toplumsal yaşamın her alanında etkinliklerinin artırılması, hak ve özgürlüklerini en iyi biçimde kullanabilmelerinin sağlanması zorunluluktur. Değeri ölçülemeyen, yaşam deneyimleriyle bize her zaman yol gösteren, dünyayı ve yaşamı sevdiren, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyoruz.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.