Yunak Belediyesinden Yoğun Kar Mesaisi

Yunak Belediyesinden Yoğun Kar Mesaisi
Konya’nın Yunak Belediyesi kar yağışının başladığı ilk günden itibaren buzlanmaya karşı gereken önlemleri alarak vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmesinin önüne geçmek için yoğun mesai harcıyor.

Yunak Belediye ekipleri, kar yağışıyla birlikte gece gündüz tuzlama ve kar küreme çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, kar yağışının olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak adına yoğun bir şekilde mesai yapıyor.

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, ilçede hizmet noktasında canla başla çalıştıklarını ifade ederek şunları kaydetti: “Allah’a şükürler olsun  İlçemizde yoğun  kar yağışına, bereketin habercisi, bolluğa  kavuşmanın mutluluğu içerisindeyim. Uzun zamandır beklediğimiz bu kar yağışının İlçemize bereket getirmesini temenni ediyorum. Bunun yanında tabi kar yağışının olumsuz etkileri de oluyor, bunun önüne geçmek için belediye olarak hemşerilerimizin olumsuz etkilenmemesi ve trafik akışının güvenli sağlanması adına özveri ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yunak’a hizmet noktasında gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Hemşerilerimiz rahat olsun.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.