Yunak Emniyet Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasının İnşasında Son Rötuşlar

Yunak Emniyet Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasının İnşasında Son Rötuşlar
Daha modern ve donanımlı bir alanda daha iyi ortamda hizmet verebilmesi için inşası devam eden Yunak İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası, son teknolojiyle günümüz gereksinimlerini karşılayacak şekilde tasarlandı.

Yunak’ta İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapımı devam ediyor. Daha modern ve donanımlı bir alanda daha iyi ortamda hizmet verebilmesi için inşasına başlanan İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası, son teknolojiyle günümüz gereksinimlerini karşılayacak şekilde tasarlandı.

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, İlçenin güvenliğini sağlayan kahraman güvenlik güçlerinin daha modern ve donanımlı bir alanda daha iyi ortamda hizmet verebilmesi için inşasına başladıkları İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının son teknolojiyle günümüz gereksinimlerini karşılayacak şekilde olacağını kaydetti.

Başkan Konak, “Emniyet Müdürlüğümüz ilçemizdeki düzenli nüfus artış potansiyeli de göz önüne alınarak birimlerin konforlu bir şekilde görevlerini icra edecekleri hem şık hem de donanımlı bir eser olacak ve halkımıza daha iyi hizmet verebilmesi için yeni teknolojik sistemlerle donatılacak” ifadelerini kullandı.

Yunak İlçesi’nde önceki yıl (2022) sonlarında yeniden yapılmak üzere yıkılarak inşaatına başlanan ve 2 bin 648 metrekare arsa üzerine 684 metrekare kullanım alanı olarak yapımına başlanan İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının yıl içerisinde hizmete açılmasının planlandığı öğrenildi.

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.