Yunak’ta “Sen Hayal Et, Projeni Oluştur, Biz Hayata Geçirelim” Proje Yarışması

Yunak’ta “Sen Hayal Et, Projeni Oluştur, Biz Hayata Geçirelim” Proje Yarışması
AK Parti Yunak İlçe Başkanı Cihat Şekeroğlu, “Hayal Ettiğin Yunak’ta Neler Olmasını İstersin? Sen Hayal Et, Projeni Oluştur, Biz Hayata Geçirelim’ adlı ödüllü proje yarışmamızla ilçemizdeki vatandaşlarımızın Yunak için hayal ettiklerini hayata geçireceğiz” dedi.

AK Parti Yunak İlçe Başkanı Cihat Şekeroğlu, “Hayal Ettiğin Yunak’ta Neler Olmasını İstersin? Sen Hayal Et, Projeni Oluştur, Biz Hayata Geçirelim” adlı ödüllü proje yarışması düzenleyeceklerini belirtti.

Yunak için düzenlenecek ödüllü proje yarışması hakkında bilgi veren Şekeroğlu, “AK Parti Yunak İlçe Başkanlığı olarak, ‘Hayal Ettiğin Yunak’ta Neler Olmasını İstersin? Sen Hayal Et, Projeni Oluştur, Biz Hayata Geçirelim’ adlı ödüllü proje yarışmamızla ilçemizdeki vatandaşlarımızın Yunak için hayal ettiklerini hayata geçireceğiz. Bu yarışmamızda özgün üç projeyi ödüllendireceğiz. Yarışmada birinciyi dizüstü bilgisayar, ikinciyi cep telefonu ve üçüncüyü ise tabletle ödüllendireceğiz. Yarışmaya ilişkin günü, şartları ve detayları ileriki günlerde yayınlayacağız. Bütün hemşerilerimizi ödüllü olan proje yarışmamıza katılımını bekliyoruz” dedi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.