Zehir Tacirlerine Temizlik Operasyonu: 13 Gözaltı

Zehir Tacirlerine Temizlik Operasyonu: 13 Gözaltı
Konya’da Narkotik ekipleri, uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılığı yapanlara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirirken 13 kişiyi gözaltına aldı.

Konya’da Narkotik ekipleri, gençleri zehirlemek için uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılığı yapanlara yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında gerçekleştirdiği operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirirken 13 kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin, gençleri zehirlemek için uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılığı yapanlara yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Karatay İlçesi Tatlıcak Mahallesi, Hacıibalı Mahallesi, Selçuklu İlçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi ve Beyhekim Mahallesi’nde uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen 2 ev ve 4 araçta arama yapıldı. Yapılan aramalarda: 26 bin 900 adet uyuşturucu hap, 260 gram eroin maddesi ve bir miktar uyuşturucu madde üretiminde kullanılan hammadde ele geçirildi.

13 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, Nakletmek ve Kullanmak suçlarından gözaltına alınan 13 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Polis: “Zehir Tacirleriyle Kararlı Mücadelemiz Aralıksız Devam Edecek!”

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, zehir tacirleriyle yapılan kararlı mücadelenin sokaklar temizlenene kadar aralıksız sürdürüleceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.