Açılışa Özel Döner İkram Ettiler!

Açılışa Özel Döner İkram Ettiler!
Dönay Döner, Türkiye’nin ünlü şeflerinden Masterchef Esra’nın katılımı ile Çumra’da açıldı. Açılışa özel davetlilere ücretsiz döner ikramında bulunuldu.

Dönay Döner, Türkiye’nin ünlü şeflerinden Masterchef Esra’nın katılımı ile Çumra’da açıldı. İzzetbey Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi’nde 50 metrekare alanda hizmete açılan Dönay Döner, açılışa özel davetlilere ücretsiz döner ikramında bulundu.

Masterchef Esra’nın hazırladığı özel sos ile sunumun yapıldığı açılışa çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan işletmeci Ahmet Ersoy, açılışını gerçekleştirdikleri döner salonu ile ilçe ekonomisine önemli bir katkı sunmayı hedeflediklerini belirterek, işletmede 5 kişiye istihdam sağladıklarını, gelecekte bu sayının artacağına dikkat çekti.

Ersoy: 'Hedefimiz Şube Sayımızı Artırmak'

Dönay Döner olarak ilk şubelerini Çumra’da açtıklarını ifade eden Ersoy, yatırım hedeflerini anlattı. “Bugün burada attığımız temel, önümüzdeki yıllarda büyüyerek devam edecek” diyen Ersoy, “Hedefimiz Çumra’da doğan Dönay Döner markamızı önce Konya kent merkezinde daha sonra farklı şehirlerde açarak şube sayısını artırmak. 2024 yılı içerisinde yatırım planlarımızı netleştirdik. Hedefimiz önce şehrimizin daha sonra ise ülke ekonomisine katkı da bulunmak Bu hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.