Akyürek: ‘Milletimiz Kararını Bugün Vermiş Olacak’

Akyürek: ‘Milletimiz Kararını Bugün Vermiş Olacak’
AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için oyunu Selçuklu Zeki Altındağ Ortaokulu’nda kullandı. Akyürek, “Milletimiz kararını bugün vermiş olacak" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için oyunu Selçuklu Zeki Altındağ Ortaokulu’nda kullandı.

2157 nolu sandıkta oyunu kullanaran Akyürek, Türkiye’nin bekası için bugünkü en önemli görevin sandığa gelerek milli iradenin en yoğun şekilde tecelli etmesini sağlamak olduğunu söyledi. Akyürek, "Seçimlerin milletimiz için, ülkemiz için, Türk-İslam alemi için hayırlı olmasını diliyoruz. Barış içinde, kardeşlik içinde yola devam etmek istiyoruz. Milletimiz kararını bugün vermiş olacak. Türkiye Yüzyılı’na güçlü bir şekilde yola devam etmemiz gerekiyor. Oylarını kullanan tüm hemşerilerimize, tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Türkiye, oy kullanma oranı en yüksek ülkelerden biridir. Bu da insanımızın yönetime katılma iradesinin güçlü bir göstergesidir. Türkiye’miz adına, ülkemiz adına bu da son derece önemli bir veridir. Konya’mızda güzel bir seçim ortamını yaşıyoruz. İnşallah ülkemiz için yeni bir başlangıca hep birlikte imza atacağız. Hemşehrilerimizden mutlaka sandığa giderek oylarını kullanmalarını istiyoruz. Seçimde görev yapan tüm sandık kurulu görevlilerimize, müşahitlere, seçimlerin sağlıklı bir şekilde tamamlanması için sorumluluk alan tüm kamu görevlilerine, emniyet mensuplarına da teşekkür ediyoruz” dedi.

Akyürek’e, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da eşlik etti.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.