Amir Hadziahmetovic: ‘Burası Bir Aile, Bir Yuva, Bir Memleket’

Amir Hadziahmetovic: ‘Burası Bir Aile, Bir Yuva, Bir Memleket’
Konyaspor'un sözleşmesini 2024 yılına kadar uzattığı Boşnak oyuncu Amir Hadziahmetovic, kendini bir Konyalı gibi hissettiğini belirterek, “Burası bir aile, bir yuva, bir memleket. Konyaspor ile mukavelemi uzattığım için çok mutluyum” dedi

Konyaspor'un sözleşmesini 2024 yılına kadar uzattığı Boşnak oyuncu Amir Hadziahmetovic açıklamalarda bulundu. Kulübün YouTube yayınına katılan Amir, “İlk defa yurt dışına çıkıyordum. Neyle karşılaşacağımı bilmiyordum. Ama ilk andan itibaren Konyaspor bana ikinci bir yuva oldu. Çalışanlar, taraftarlar, yönetim herkes bana sahip çıktı. Konyaspor benim için çok şey ifade ediyor. Burası bir aile, bir yuva, bir memleket. Artık kendimi bir Konyalı olarak hissediyorum. Konyaspor ile mukavelemi uzattığım için çok mutluyum” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası’nı kazandıkları günü hiç unutmadığını kaydeden Amir Hadziahmetovic, “Atmosfer muhteşemdi. Her yerde yeşil-beyaz bayraklar vardı. Motivasyonumuz çok yüksekti. Bir ilki başarmak istiyorduk ve bunu başardık. Hep birlikte başardık. Türkiye Kupası’nı kazandığımız günü unutamıyorum” diye konuştu.

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’a karşı attığı golü unutamadığını kaydeden Boşnak oyuncu “Herkes beğenmişti. Benim için de çok güzel bir goldü” açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.