Başkan Melike Emeksiz Güven Tazeledi

Başkan Melike Emeksiz Güven Tazeledi
Enerji Bir Sen Mevlana Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste halinde girilen seçimde mevcut başkan Melike Emeksiz, yeniden başkan seçildi.

Enerji Bir Sen Mevlana Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste halinde girilen seçimde mevcut başkan Melike Emeksiz, yeniden başkan seçildi.

Memur-Sen Konfederasyonu çatısı altında sendikal faaliyetini sürdüren Enerji Bir Sen Mevlana Şubesin’in 4 Olağan Genel Kurulu DSİ 4.Bölge Müdürlüğü Sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan seçime DSİ 4.Bölge Müdürü Mehmet Ekinci, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konarılı, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Osman Kavruk, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sendikaların Başkan ve yöneticileri, STK Temsilcileri ile çok sayıda delege katıldı.

Divan Kurulunun seçiminin ardından mevcut Başkan Melike Emeksiz, yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar Enerji Bir Sen Mevlana Şubesi olarak 4 ayrı ilde bulunan üyelerimizin hak ve hukukları korumak adına çalışmalarımızı gece gündüz sürdürdük. Hedefimiz bundan sonra da hizmetlerimize kaldığımız yerden itibaren artırarak sürdürmek olacaktır” dedi.

Başkan Melike Emeksiz, DSİ, 4. Bölge Müdürü Mehmet Ekinci, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Osman Kavruk, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konarılı ve diğer protokol  üyelerinin konuşmalarını tamamlanmasından sonra yönetim ve denetim kurulu raporları okundu ve ibrası gerçekleştirildi.

Daha sonra ise yönetim, denetim, disiplin ve üst kurul üyelerinin seçimine geçildi. Oylamanın tamamlanmasında sonra açılan sandıklarda katılımcı delegelerin çoğunluğunun oyunu alan mevut başkan Melike Emeksiz, yeniden Enerji Bir Sen Mevlana Şubesi Başkanı seçildi.

Seçim sonunda teşekkür konuşması yapan Başkan Melike Emeksiz, “Enerji Bir Sen Mevlana Şubemizin 4. Olağan Genel Kurulu onurlandıran protokol üyelerine, misafirlerimize ve delege arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hizmetlerimize kaldığımız yerden itibaren sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.