Bektaş: “Bayram, ülkemize, coğrafyamıza barış ve kardeşlik getirsin”

Bektaş: “Bayram, ülkemize, coğrafyamıza barış ve kardeşlik getirsin”
CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş: “Gönül coğrafyamızı güzelleştiren ve yüreklerimizi bir kez daha sevgi, dostluk ve dayanışma hisleriyle dolduran mübarek Ramazan ayının mutluluğunu yaşadık ve bir Ramazan Bayramı’na daha kavuştuk”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Başkanı Barış Bektaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Bayramın ülkemize, coğrafyamıza barış ve kardeşlik getirmesini dilerim” dedi.

Bektaş, mesajında, “Gönül coğrafyamızı güzelleştiren ve yüreklerimizi bir kez daha sevgi, dostluk ve dayanışma hisleriyle dolduran mübarek Ramazan ayının mutluluğunu yaşadık ve bir Ramazan Bayramı’na daha kavuştuk” ifadelerini kullandı.

Bu bayramın mutluluğunu, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınından dolayı hep birlikte geçirememenin burukluğunun yaşanacağını dile getiren Bektaş, sözlerini şöyle sürdürdü:  “Bayramda uygulanacak olan sokağa çıkma yasağından dolayı birbirimizi ziyaret edemeyip, bayramlaşamayacağız. Bayramı evlerimizde kutlayacağız. Bundan dolayı da bunun üzüntüsü içinde olmamalıyız. Umut ediyorum ki bayram sonu salgının hızı düşerek, tekrar normal hayata kavuşuruz. Hepimizin sağlığı önemlidir. Alınan tedbirlere uyarak, maskemizi takarak, sosyal mesafeyi koruyarak salgının yayılmasının önüne birlikte geçmiş olacağız. Umarım bu bayram ülkemizde ve coğrafyamızdaki olumsuzlukların bitmesine ve en önemlisi de dünya da ve ülkemizdeki korona virüs salgınının sona ermesine vesile olur. İnsanlar mutlu, huzurlu ve barış içinde yaşar. Ülkemize, İslam âlemine mutluluk ve huzur getirir. Bu bağlamda, bizlere özgürlük ve demokrasi içerisinde ulusal ve dini bayramlarımızı yaşama fırsatını veren Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bütün silah arkadaşlarına ve şehitlerimize rahmet diliyorum. Milletimizin birlik ve beraberliğinin daim olması dileğiyle, Ramazan Bayramı’nızı en içten duygularımızla kutlarız. Bu Bayramın ülkemize, coğrafyamıza barış ve kardeşlik getirmesini dileriz.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.