Beyşehir’de Doğa Yürüyüşü Yapıldı

Beyşehir’de Doğa Yürüyüşü Yapıldı
Beyşehir’de doğaseverlere yönelik ‘doğa yürüyüşü’ gerçekleştirildi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği tarafından Beyşehir Trekking Konya Doğa Yürüyüş Grubu tarafından Leylekler Vadisi- İsibucak Ormanı Doğa Yürüyüşü yapıldı.

Reha Bilir Leylekler Vadisi’nden başlayan doğa yürüyüşü İsibucak Ormanı’ndan yaklaşık 5 km yürüyüşün ardından son buldu.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, etkinliğe topluluk üyelerinin yanı sıra Konya’dan da bireysel üyelerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 45 kişinin dahil olduğunu belirterek, “Yine güzel bir parkur yine cennetten bir köşe. Reha Bilir Leylekler Vadisi’nden yürüyüşe başlandı daha sonra muhteşem bir oksijen içinde islibucak yeşil deniz ormanında devam edildi ve 5 km yürüyüşün ardından sonra buldu. Parkur, düz rahat ve bahar tadında çok keyifli geçti” dedi.

Mayıs Ayı Etkinlikleri

Büyükkafalı, bu ay içerisinde planladıkları etkinliklerle ilgili ise şu bilgileri verdi:

"7 Mayıs'ta 'Anamas Kızoluğu Muslu Yaylası Doğa Yürüyüşü, 13 Mayıs'ta Aşraf Pınarı İskele Ayı Gülü DOğa Yürüyüşü, 20 Mayıs'ta Kamp ve Anamaz Dedegül Zirve Etkinliği Ulusal Dağ Şenliği, 28 Mayıs'ta Derebucak ve Çamlık Mağaraları Doğa Yürüyüşü ve Gezisi etkinliklerini gerçekleştireceğiz."

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.