Büyükşehir’den Kadın Personele 8 Mart Programı

Büyükşehir’den Kadın Personele 8 Mart Programı
Konya Büyükşehir Belediyesi ve KOSKİ Genel Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlara yönelik eğitim semineri düzenledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve KOSKİ Genel Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın personele yönelik program düzenledi.

Zindankale Sanat Galerisi Süleyman Şah Salonu’nda gerçekleşen eğitim programında Konya Büyükşehir Belediyesi Aile ve Kadın Destek Merkezi (AKDEM) sosyologlarından Saliha Güleş Yonar “Toplumda Kadın Olma Psikolojisi”; Büyükşehir Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Safiye Nihal Demirköprülü ve Büyükşehir Hastanesi Fizik Tedavi Uzmanı Uzm. Dr. Hafize Çoban ise “Kadın Sağlığı” konusunda seminer verdi.

Sosyolog Saliha Güleş, kadın ve erkeklerin sosyal davranışlarını kategorize ederek başladığı konuşmasına; stres kontrolü, risk analizi konularında erkek ve kadınların farklı özelliklere sahip olduğuna dikkat çekti.

Op. Dr. Safiye Nihal Demirköprülü bel fıtığı, kas ağrıları ve bunların tedavisiyle alakalı bilgi verirken; Uzm. Dr. Hafize Çoban da kadın hastalıklarıyla alakalı katılımcıları bilgilendirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve KOSKİ Genel Müdürlüğü’nde görev yapan tüm kadın çalışanların katılımıyla gerçekleşen eğitim seminerinin sonunda katılımcılara çiçek takdim edildi.

(Haber Merkezi/Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.