Cihat Arslan: ‘Konyaspor Başarıyor’

Cihat Arslan: ‘Konyaspor Başarıyor’
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, konuk ettikleri Konyaspor'u galibiyetlerinden dolayı tebrik ederek, "Ahmet Çalık kardeşimizi, çok değerli bir insanı ve futbolcusunu kaybetti ve ligin en üst seviyesinde kalmaya çalışıyor ve başarıyor bunu. İlhan hocayı, ekibine sonsuz teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum" dedi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Malatya’nın tarihinin en kötü ve zor zamanlarını yaşadığını ifade ederek, konuk ettikleri Konyaspor'u galibiyetlerinden dolayı tebrik etti. Arslan, "Ahmet Çalık kardeşimizi, çok değerli bir insanı ve futbolcusunu kaybetti ve ligin en üst seviyesinde kalmaya çalışıyor ve başarıyor bunu. İlhan hocayı, ekibine sonsuz teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum" dedi.

Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 34. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında karşılaştığı Konyaspor'a 3-2 yenildi. Karşılaşma sonrası Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, düzenlenen basın toplantısında, “Bazen susmak lazım. Zaten konuşunca yanlış anlaşılıyor. Eskiden hocalar çıkardı, futbolcular maç biterdi 'Bugün mağlup olduk, önümüzdeki maçlara bakacağız' falan filan, ona dönmemizi istiyorlar ama herhalde teknik direktör koltuğunda oturan insanlarında profesörlerin anlayabileceği dilden değil de biraz halkın dilinden konuşması lazım. Çünkü biz sonuçta halka hitap ediyoruz. Halkımızın anlayabileceği şekilde en basitinden basit örneklerle anlaşılmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Sadece yönetimsel problemlerin olmadığını hakemsel problemlerin de olduğunu anlatan Arslan, şöyle devam etti: "Dün Adana Demirspor maçında da yaşandı, bugün burada da yaşandı. Çifte standartlı kararlar var. Biz bunları dile getirdiğimiz zaman 'bu çok konuşuyor' oluyor. Var olma mücadelesi veriyoruz. Şimdi siz meteorolojiye deseniz ki, '10 gün sonra ben Kayseri'ye gideceğim, hava durumu nedir' meteorolojiden de diyorlar ki, '10 gün sonra yağmurlu, Erciyes etrafında sis olacak' bizde diyoruz ki teknik direktör olarak, Malatya tarihinin en kötü günlerini yaşıyor, en zor zamanlarını yaşıyor. Bende diyorum ki, el birliğiyle gelin de bu çocuklar dağılmadan bu takımı tutalım. Senemizi kurtaralım. Futbolu ondan konuşmak istemiyorum. Öteki hata yaptı, öteki gol attı ama bizim sorunumuz şu an sahada değil, bizim sorunumuz saha dışı. Bunun da çözülmesini bekliyorum."

Konyaspor'u galibiyetlerinden dolayı tebrik eden Arslan, şöyle konuştu: "Ahmet Çalık kardeşimizi, çok değerli bir insanı ve futbolcusunu kaybetti ve ligin en üst seviyesinde kalmaya çalışıyor ve başarıyor bunu. İlhan hocayı, ekibine sonsuz teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.