Ekici: “Çocuklarımız, Ülkemizi Geleceğe Taşıyacak Birer Umut Kaynağıdır”

Ekici: “Çocuklarımız, Ülkemizi Geleceğe Taşıyacak Birer Umut Kaynağıdır”
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici: “Çocuklarımız, ülkemizi parlayan geleceğe taşıyacak birer yıldız, birer umut kaynağıdır”

Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin kuruluşunun 101. yıl dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, "Çocuklarımız, ülkemizi parlayan geleceğe taşıyacak birer yıldız, birer umut kaynağıdır" dedi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ekici, mesajında şunları kaydetti: “İstiklal mücadelemizin sürdürüldüğü en zorlu günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisimiz kuruldu. Aziz milletimizin istiklalini sağladı, istikbalini yeşertti. Yüce meclisin kurulduğu gün ise Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin teminatı çocuklarımıza bir bayram olarak armağan edildi.

İşte bu hediye, evlatlarımızın istikbalimizdeki müstesna yerinin en somut göstergesidir. Çocuklarımız, ülkemizi parlayan geleceğe taşıyacak birer yıldız, birer umut kaynağıdır. En büyük zenginliğimizdir.

Evlatlarımızın, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, ülkemizi hep bir adım ileriye taşıyacak nitelikte, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı bireyler olarak yetişmesi ise bizim en büyük temennimizdir.

Dünyanın dört bir yanında istikbalimizi parlayan gözleriyle aydınlatan çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, geleceğimizin teminatı evlatlarımızın sağlığı için bu yıl balkonlarda ve Elektronik ortamlarda kutlayacağımız 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramını bir kez daha kutluyor, gözlerinden öpüyorum. Unutmayalım, sağlıklı nesil ve güvenli geleceğimiz için ne olur evde kalalım.”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.