Ekici: “İnsanların Sağlığı İçin Özveriyle Çalışan Sağlık Çalışanlarımızın Bayramı Kutlu Olsun”

Ekici: “İnsanların Sağlığı İçin Özveriyle Çalışan Sağlık Çalışanlarımızın Bayramı Kutlu Olsun”
Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Korona virüs ile mücadelede en ön saflarda yer alan, vatandaşlarımızın sağlığını kendi sağlıklarından önde tutup günlerce ailelerinden ayrı kalarak insanların sağlığı için hizmet veren ve bu alanda büyük bir özveri ile çalışan tüm branşlardaki doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım” dedi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Tüm dünyanın içinde bulunduğu korona virüs ile mücadelede en ön saflarda yer alan, vatandaşlarımızın sağlığını kendi sağlıklarından önde tutup günlerce ailelerinden ayrı kalarak insanların sağlığı için hizmet veren ve bu alanda büyük bir özveri ile çalışan tüm branşlardaki doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım” diye konuştu.  

Ekici, mesajında özetle şu ifadelere yer verdi: “Tıp Bayramı, ilk kez, 1. Dünya Savaşı sonunda, İstanbul´un işgal edildiği günlerde, yabancı işgal kuvvetlerine karşı tıp öğrencilerinin bir tepkisi olarak 1919 yılında kutlandı. Günümüze kadar gelen bu 14 Mart kutlamaları, artık içinde bulunduğu haftayı da kapsayacak şekilde ‘Sağlık Haftası’ olarak kutlanıyor. Dünyada insanlara yönelik en öncelikli hizmetlerin başında ´sağlık´ gelmektedir. Çünkü  ‘her işin başı sağlıktır’. Hiç kimsenin ihmal edemeyeceği, etmemesi gerektiği konuların başında sağlık gelir, gelmesi gerekir.

Tüm dünyanın içinde bulunduğu korona virüs ile mücadelede en ön saflarda yer alan, vatandaşlarımızın sağlığını kendi sağlıklarından önde tutup günlerce ailelerinden ayrı kalarak insanların sağlığı için hizmet veren ve bu alanda büyük bir özveri ile çalışan tüm branşlardaki doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, herkese sağlıklı günler dilerim”

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.