Endri Çekiçi: ‘Lig Sonunda Hedefimize Ulaşacağız’

Endri Çekiçi: ‘Lig Sonunda Hedefimize Ulaşacağız’
Konyaspor’un başarılı orta saha futbolcusu Endri Çekiçi, Gaziantep maçında attığı gol nedeniyle çok mutlu olduğunu belirterek, “Her maça ayrı ayrı odaklanmamız gerekiyor. Bu nedenle bundan sonraki maçımız da çok önemli. Artık buna odaklanacağız. Lig sonunda hedefimize ulaşacağız” dedi.

Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 33'üncü haftasında Konyaspor, Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Kritik müsabaka yeşil-beyazlıların 4-1'lik galibiyetiyle sona erdi.

Konyaspor’un başarılı orta saha futbolcusu Endri Çekiçi, Gaziantep maçında attığı gol nedeniyle çok mutlu olduğunu söyledi. Uzun süredir gol atamadığının altını çizen Çekiçi, “Attığım golle galibiyete katkı sağladığım için çok mutluyum. Ayrıca golün mutluluğunu da yaşıyorum. İnşallah önümüzdeki sezon burada Şampiyonlar Ligi müziğini dinleriz. Tabi ki bunun için önümüzde maçlar var. Her maça ayrı ayrı odaklanmamız gerekiyor. Bu nedenle bundan sonraki maçımız da çok önemli. Artık buna odaklanacağız. Lig sonunda hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.