Gelecek Partisi Çumra İlçe Teşkilatı İftarda Buluştu

Gelecek Partisi Çumra İlçe Teşkilatı İftarda Buluştu
Gelecek Partisi Çumra İlçe Teşkilatı düzenlediği iftar programında ‘Gelecek Gönüllüleri’ni bir araya getirdi.

Gelecek Partisi Çumra İlçe Teşkilatı düzenlediği iftar programında ‘Gelecek Gönüllüleri’ni bir araya getirdi.

Konya Çumra’da düzenlenen programa İl Başkanı Hasan Ekici’nin yanı sıra İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Çevre ilçe Başkanları, Siyasi Partilerin Çumra İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

İftar programı sonrası katılımcılara ve salon dışında toplanan halka hitap eden Konya İl Başkanı Hasan Ekici, “Programı tertip eden Çumra İlçe Başkanımıza, teşkilatına ve programa iştirak eden siz gelecek gönüllülerine teşekkür ederim. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun 2019 yılındaki Konya Dostları Platformunda ‘Ya yeni bir hal ya izmihlal’ çağrısı ile birlikte yola çıktığımız Gelecek gönüllülerine, Memleket ve Ülke sevdalılarına teşekkür ediyorum, ‘Bir selam versem Anadolu ayağa kalkar’ sözü ile kartopu misali güçlenerek büyüyen Partimiz bugün Türkiye’de 74 İlde 550 ilçede teşkilatlanmasını tamamlarken, Konya’da ise 31 İlçemizin tamamında teşkilatlanmamızı tamamladık. Mahalle teşkilatlanmamızı ve sandık kurullarımızı da tamamlamak üzereyiz” dedi.

“Olası bir seçime de teşkilatlarımız olarak hazırız” diyen İl Başkanı Ekici ve beraberindeki heyet iftar sonrası esnaf ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.